Telefonszám: +36 (20) 350 0918 - Email: tokajgumi@freemail.hu

Néhány szó cégünkről...

Az egyéni vállalkozást 2006-án alapítottam, Tokaji székhellyel. A vállalkozás fő tevékenységi köre: gumiabroncs,- tömlő javítás. Szakműhely alapításának indoka, hogy a környéken hiányt mutató tevékenységnek számít a gumiabroncs javítása. A gumiabroncsköpenyek javítása komoly szakértelmet igényel. A korszerű gumiabroncs-szerkezetek, a gépjárművek teljesítményének és sebességének növekedése miatt a forgalom biztonsága ma már a korszerű gumiabroncs-szerkezeteknek megfelelő, kísérleteken és gyakorlati tapasztalatokon alapuló, nemzetközileg elismert javítási technológiák alkalmazását teszik szükségessé. Ebben a szakmában nem elég a szakmai elmélet elsajátítása, több éves szakmai gyakorlati tudást igénylő tevékenységre is szükség van.
2014-től gumiabroncs szerelési tevékenység kiegészült magasnyomású hidraulika csövek készítésével is, melyhez termelőgépek beszerzése valósult meg.
Jelenlegi alkalmazotti létszám 1 fő férfi, azonban a jövőben a pályázat sikerességére való tekintettel még 1 fő férfit kívánok alkalmazni. Szakműhelyem a következő gépparkkal rendelkezik: 2 db személygumi szerelő gép; 1 db személy centírózó gép; 1 db padló (gumis) emelő; 1 db teherszerelő 52”, ez az eszköz nem saját tulajdonomban van; 1 db teher centírózó; 1 db hidraulika roppantó; 1 db kompresszor; 1 db esztergapad; egyéb kézi szerszámok. Megalakulásom óta egyre növekszik árbevételem, köszönhetően annak, hogy egyre többen bíznak vállalkozásom szakszerűségében. A fejlesztés meglévő, már működő telephelyen valósul meg. A meglévő géppark elavult, kapacitása nem elegendő a növekvő igények kielégítésére. A beruházás után rendelkezni fogok az új technológiai gépekhez alkalmazkodó eszközparkkal. A beruházás jelentős árbevétel növekedést fog eredményezni. A lakosság és a közszféra egyre több gépjárművet használ, melynek gumijavítási igénye van, mivel az utak minősége nem a legmegfelelőbb térségünkben. A szakműhely állandó pozíciót nyer ezen felmerülő igények kielégítésével. A vállalkozás előnyeként szolgálhat, hogy modern technológiával dolgozhatunk, új, a jelenleginél szélesebb igényeket is kielégíteni tudó gépekkel, jó hatékonysággal, és alacsony működési költséggel, azonban hátrányt jelenthet, hogy esetlegesen megjelenik egy új konkurens vállalkozás a környéken.

Mivel is foglalkozunk?

Gumiszerelés 80%
80% Complete (success)
Felni javítás 50%
50% Complete
MG abroncsok szerelése 60%
60% Complete (warning)
Hidraulika tömlő készítés 10%
10% Complete

TOKAJ GUMICENTRUM

"Minden ami aborncs és azzal kapcsolatos"
Évtizedes tapasztalat, szakértelem és a kor technológiájának folyamatos követése jellemezi cégünket.

Látogatók száma:

Szolgáltatások

  • Gumiabroncs értékesítés
  • Felni értékesítés
  • Felni javítás
  • Vulkanizálás
  • Nagynyomású tömlő készítés

 

Hidraulika tömlő

Hidraulikatömlők, hidraulika cső készítése azonnal, műhelyünkben. Hidraulika tömlő, iparitömlő, klímatömlő, flexibilis fémtömlő, mosótömlő, üzemanyagtömlő, zsírzótömlő, egyéb ipari tömlők.

Hol érhet el minket?

A legkorszerűbb technológiával felszerelt műhelyünkben, várjuk bizalommal.

3910 Tokaj, Ladányi út 8.
+36 (20)350 0918
tokajgumi@freemail.hu